Afbeelding
Foto: Toneelvereniging Jan Rap en z'n Maat

Toneelvereniging Jan Rap en z'n Maat speelt 'Tom, Dick en Harry'

BEUNINGEN - Toneelvereniging Jan Rap en z'n Maat uit Beuningen speelt dit jaar het hilarische stuk 'Tom, Dick en Harry'. De voorstellingen zijn op 20, 21, 27 en 28 februari in De Lèghe Polder in Beuningen.

'Tom, Dick en Harry' is een komedie in twee bedrijven, geschreven door Ray en Michael Cooney. Het stuk speelt zich af in de woning van Tom en zijn vrouw Linda, in Amsterdam. Tom en Linda zijn van plan een baby te adopteren. Dick en Harry, broers van Tom, willen hem dolgraag helpen een goede indruk te maken op de dame van het adoptiebureau. De broers falen daar hopeloos in. De aanwezigheid van twee illegale vluchtelingen uit Kosovo, die geen woord Engels spreken, helpt ook niet om de situatie te verbeteren. Als dan ook de wijkagent arriveert, moet Tom zich in allerlei bochten wringen.

De voorstellingen zijn op 20, 21, 27 en 28 februari, aanvang 20.00 uur, zaal open om 19.00 uur. Kaarten kosten 8 euro en zijn te koop bij Primera of aan de kassa voorafgaand aan de voorstelling. Op zondag 21 februari is er om 14.00 uur een 50-plus voorstelling. Kaarten hiervoor kosten 4 euro en zijn uitsluitend te koop aan de zaal.