Drutense hockeymeiden zaalkampioen

BEUNINGEN - MC1 van Hockeyclub Druten speelde afgelopen zaterdag haar laatste wedstrijden in de zaal. In Beuningen wisten ze, na twee overwinningen, het kampioenschap op te strijken.

Als eerste stond Beuningen MC2 op het programma. De meiden van Druten begonnen vanaf minuut één zeer sterk en in de rust stonden ze dan ook met 0-2 voor. Beuningen kwam terug tot 1-2 en het werd nog spannend toen de Drutense meiden een strafbal tegen kregen. Hierna lukte het Druten de stand verder uit te breiden tot 1-4. Beuningen scoorde nog één keer, maar de winst ging naar Druten. Na een dikke overwinning in de tweede wedstrijd, tegen Zevenaar MC3, was het kampioenschap voor MC1 een feit. De meiden van de D1 deden afgelopen zondag ook goede zaken. Eerst speelde de ploeg tegen Beuningen MD3, de wedstrijd eindigde in 2-2. Hierna volgde een wedstrijd tegen Kromhouters MD3, die nipt gewonnen werd met 3-2. Door winst en gelijkspel is MD1 opgeschoven naar de derde plek. De B2 meiden kunnen zaterdag 13 februari kampioen worden.