Afbeelding
Foto: Ruud Buis

Team seniorenbiljart gezocht

MAAS EN WAAL - Seniorenbiljart Vereniging Maas&Waal is voor het seizoen 2016/2017 op zoek naar een team om de Maas en Waalse biljartcompetitie compleet te maken. De organisatie van de seniorenbiljartvereniging heeft tot doel biljartende senioren, die lid zijn van een plaatselijke Maas en Waalse biljartclub, een extra competitie te bieden. Op dit moment bestaat de competitie uit zeventien teams, er wordt dus nog gezocht naar één team. Dit team moet bestaan uit minimaal vier en maximaal zes leden. De deelnamekosten voor 34 wedstrijden (één wedstrijd per week), één bekerwedstrijd en een feestmiddag, zijn 40 euro per persoon. De competitie loopt van eind augustus 2016 tot medio mei 2017. Meer informatie via B. Vrijaldenhoven, via tel. 0487-52 23 72 of per mail: b.vrijaldenhoven@chello.nl.

Carnavalsdrive Chance à Tous

BENEDEN-LEEUWEN - Bridgeclub Chance à Tous houdt op maandag 7 februari in De Twee Linden een carnavalsdrive. Het bridgen start om 13.30 uur, de zaal is open vanaf 13.00 uur. Het inschrijfgeld bedraagt 1 euro per persoon. Aanmelden voor de drive kan tot en met zaterdag 6 februari bij Ineke Dieke, tel. 0487-59 22 95. Voor de liefhebbers wordt er na het bridgen een driegangenmenu geserveerd voor 27,50 euro per persoon.

Tweede Grand Slamtitel Buis

MELBOURNE - De Beuningse rolstoeltennisster Marjolein Buis heeft tijdens de Australian Open in Melbourne, samen met de Japanse Yui Kamiji, haar tweede Grand Slamtitel veroverd in de finale van het damesdubbelspel. De twee speelden tegen landgenoten en topfavorieten Aniek van Koot en Jiske Griffoen: 6/2 6/2. In het enkelspel bereikte Buis de halve finales. Na een boeiende kwartfinale, met een driesets overwinning op de nummer vijf van de wereld Jordanne Whiley uit Engeland, moest de Beuningse het afleggen tegen de latere winnares Jiske Griffioen.

Buis gunt zich nu twee weken rust. Medio februari vliegt ze naar Amerika, voor onder meer het Pensacola Open. Meer info: www.marjoleinbuis.nl.

Thuiswedstrijd voor Touché

DREUMEL - De jeugdteams van volleybalvereniging Touché speelden afgelopen zaterdag een thuiswedstrijd. JB1 won met 3-2 van Boemerang Komeet uit Druten. JB2 pakte de eerste punten, maar verloor met 3-2 van Pegasus. Het C-team verloor met 3-1 van Volvera.