DIO'30 hervat competitie met winst

ARNHEM - DIO'30 is de tweede helft van de competitie gestart met een 4-2 overwinning op Arnhemse Boys. De thuiswedstrijd tegen de Arnhemmers ging nog verloren, maar dat de uitwedstrijd ook tot verlies zou leiden daar zag het deze middag geen moment naar uit.

Al na 50 seconden spelen stond de 0-1 al op het scorebord. Na de vroeg verkregen voorsprong wist DIO'30 echter nog niet door te drukken. Arnhem had een aantal goede aanvallen. Na een half uur spelen werd de gelijkmaker gescoord. Het leek alsof Druten was wakker geschud, in de slotfase van de eerste helft kwam de ploeg dan ook op een 1-2 voorsprong.
In de tweede helft ging de Drutense ploeg op zoek naar een grotere voorsprong. Al snel viel de bevrijdende 1-3 en ook de vierde goal werd gescoord. De eindstand werd bepaald middels een toegekende strafschop, waaruit Arnhem wist te scoren, 2-4. Volgende week speelt DIO'30 uit in Wageningen tegen ONA'53. De wedstrijd begint om 14.00 uur.