De leden van FACE.
De leden van FACE. Foto: Dominique van Dreumel

A capella koor FACE trakteert

DRUTEN - A capella koor FACE bestaat dit jaar twintig jaar. En wie jarig is trakteert. Het koor geeft daarom op zaterdag 5 en zondag 6 maart jubileumconcerten in de Immanuelkerk in Druten.

De koorleden hebben voor de jubileumconcerten 'FACE trakteert' een selectie gemaakt uit de muziekstukken die de afgelopen twintig jaar zijn ingestudeerd. Het koor kent een breed repertoire, van pop classics van Queen, Joe Cocker en Abba tot de muziek van nu, met nummers van Lorde en Adèle. Alle muziekstukken zijn voor het koor bewerkt door dirigent Willem-Peter Thielen.

Puur zang
Het koor heeft dit keer gekozen voor een kleinschaliger aanpak. Na een aantal grote shows, zoals de zelfgeschreven musical SAGA en meerdere avondvullende voorstellingen met lichtshow, decors en een begeleidingsband, ligt de nadruk bij de jubileumconcerten op a capella muziek zoals het bedoeld is: puur zang, zonder veel toeters en bellen. Tijdens de jubileumvoorstellingen laat het koor een aantal hoogtepunten uit haar repertoire de revue passeren. De jubileumconcerten vinden plaats in de Immanuelkerk, aan Kattenburg 59 in Druten. Entreekaarten kosten 5 euro per stuk, inclusief een kopje koffie of thee en een traktatie. Kaarten zijn te bestellen via koorface@yahoo.com en te koop aan de zaal.
Meer informatie: www.facedruten.weebly.com of facebook.com/koorface.