Koopjesmarkt Beuningen

BEUNINGEN - In het centrum van Beuningen is er zaterdag 30 januari Koopjesmarkt. Er zullen diverse kramen en rekken voor de winkels staan, maar ook ín de winkels kunnen klanten rekenen op hoge kortingen. De koopjesmarkt duurt van 9.30 tot 17.00 uur. Kijk voor meer informatie op: www.hartvanbeu ningen.nl.

Vernieuwde website VPTZ

MAAS EN WAAL - VPTZ Maas en Waal heeft haar website en huisstijl vernieuwd. Voor de VPTZ is het van groot belang dat mensen de vereniging kunnen vinden, ook online. Een goede website is dan ook onmisbaar. In samenwerking met Mabel Broos kreeg de website een geheel nieuwe uitstraling en is overzichtelijk en kleurrijk opgebouwd. Ook is de website geschikt gemaakt voor gebruik op mobiele apparaten zoals de tablet of smartphone.

Tijdens de nieuwjaarsreceptie van VPTZ Maas en Waal, op donderdag 14 januari, bedankte voorzitter Harry Levelink de vele vrijwilligers van de vereniging, die elke keer opnieuw klaarstaan om hulp te bieden. Ze bieden op alle vlakken hulp aan mensen in hun laatste levensfase, maar ook aan mantelzorgers rondom deze terminale mensen. Kijk voor meer informatie over VPTZ op www.vptz landvanmaasenwaal.nl.