Drutense hockeysters op tweede plek

DRUTEN - HCD MC1 kreeg afgelopen zondag de kans om de koppositie in de poule van het zaalhockey terug te pakken. De meiden speelden deze middag tegen koploper Beuningen MC2 en de nummer 3, Bemmel MC2.

De Drutense meiden begonnen in hun eerste wedstrijd, tegen Beuningen, zeer goed en kwamen op voorsprong. Ondanks de vele kansen van Druten, kreeg het team toch een doelpunt tegen. Na rust wist de Drutense ploeg, tien minuten voor tijd, toch de voorsprong te nemen. De wedstrijd eindigde in 2-1.

De wedstrijd tegen Bemmel MC2 was pittiger. Bemmel was duidelijk beter en scoorde in de eerste helft twee keer. Druten wist deze helft nog een aansluitingstreffer te scoren. In de tweede helft breidde Bemmel de voorsprong uit. Dertig seconden voor tijd scoorde Druten de tweede treffer, maar de wedstrijd werd met 2-3 verloren. Druten staat nu op de tweede plek in de poule. Aanstaande zondag spelen de jongens D1 in sporthal de Heuvel, aanvang 14.00 en 18.10 uur.