Foto: Hein van Houten
Foto: Hein van Houten Foto: Hein van Houten

Opening Rooijens Plein Kinderkleding in Druten

DRUTEN - Op Kattenburg 21a in Druten opent een nieuwe kinderkledingzaak. Eigenaren Conny Lemmers en Nico Rooijens leggen op dit moment de laatste hand aan hun winkel Rooijens Plein Kinderkleding. De kinderkledingwinkel opent op zaterdag 16 januari.

Conny Lemmers en Nico Rooijens zijn de mensen achter de nieuwe zaak. Met het verdwijnen van kinderkledingwinkels in het centrum van Druten besloten ze zelf een winkel te openen. 'Een kinderkledingwinkel misten we in het winkelaanbod van Druten. Het is dus een goede aanvulling voor het centrum', vertelt Lemmers.

De twee verkopen merkkleding voor een betaalbare prijs. Het assortiment omvat kleding voor baby's tot en met kinderen in de leeftijd van 12/13 jaar. Ook voor deze laatste doelgroep is veel trendy kleding te vinden. Het ondernemersduo is ontzettend blij met de locatie. 'Het is dicht bij het vernieuwde marktplein en winkels als de Hema en Bakker Bart. Daarnaast kunnen klanten in de buurt van onze winkel gratis parkeren.'

Conny en Nico maken graag een feestje van de opening, daarom is er van 11.00 tot 16.00 uur een clown aanwezig. Ook is er een fotograaf die portretfoto's maakt. Deze fotoshoot is vrijblijvend. Meer informatie via de facebookpagina Rooijens Plein Kinderkleding.