Foto: Agora Theater Druten
Foto: Agora Theater Druten Foto: Agora Theater Druten

Voorstellingen voor jong en oud

DRUTEN - In het Agora Theater worden wekelijks diverse voorstellingen gespeeld. Voor komend weekend staan er een cabaretvoorstelling van Emilio Guzman en de kindervoorstelling Theaterfiets op het programma. Op woensdag 20 januari wordt de klucht Prettig gestoord gespeeld.

Cabaretier Emilio Guzman komt naar Druten voor een try-out van zijn avondvullende cabaretshow 'Alle mensen verzamelen'. De voorstelling is op vrijdagavond 15 januari om 20.30 uur. Kaarten kosten 17 euro.

De Theaterfiets is terug in het Agora Theater. Zondag 17 januari om 14.30 uur speelt Theaterfiets de nieuwe voorstelling De Reiziger voor kinderen vanaf vier jaar. De koning is ten einde raad en stuurt zijn verwende zoon, die maar niet voor koning wil leren, op reis. Het belooft een interactieve voorstelling te worden met een leuk verhaal en liedjes. Kaarten kosten 8,50 euro.

Na de succesvolle samenwerking afgelopen jaar in de klucht 'Taxi taxi', staan Arijan van Bavel, ook wel bekend als Adje, en GTST-er Bartho Braat dit theaterseizoen wederom samen op het toneel. Op woensdag 20 januari brengen zij de voorstelling 'Prettig gestoord'. De voorstelling is gebaseerd op de klucht 'Kom van het dak af'. Het belooft een dolkomische avond te worden vol dichtslaande deuren, ingewikkelde relaties en een overijverige politieagent. Kaarten kosten 20 euro. Kaarten voor de voorstellingen zijn verkrijgbaar aan de zaal.