De Kikvorsche Pronkzitting

ALTFORST - CV De Kikvorsche houdt op zaterdag 16 januari haar pronkzitting. Prins Frank van d'n Ouwe Heppert legt deze avond zijn ambt neer en de nieuwe prins wordt benoemd. In aanwezigheid van gastverenigingen zullen vele optredens de revue passeren. De Blautuuters zullen een spetterend gastoptreden verzorgen. De avond begint om 20.00 uur in dorpshuis de Uithof.

Pronkzitting Torenuilen

PUIFLIJK - Carnavalsvereniging De Torenuilen houdt speciaal voor prins Harold d'n Urste zaterdag 23 januari haar pronkzitting. Om 20.00 uur start het programma in zaal De Linde in Puiflijk. Het Torenuilennest is dit jaar omgetoverd tot tropisch eiland. Er zijn diverse optredens. De muzikale ondersteuning is van dj Chris. De toegang is gratis.

Boerenbruidspaar

DEEST - Tijdens de pronkzitting van de Vrolijke Golf uit Deest is het boerenbruidspaar 2016 bekend gemaakt. Simone Heida en Jos Verwaayen zijn het nieuwe boerenbruidspaar van het Golvenrijk. Op zaterdag 23 januari worden zij in de onecht verbonden. De plechtigheid start om 19.30 uur in dorpshuis 't Trefpunt in Deest. De toegang is gratis.