Foto: William van den Akker
Foto: William van den Akker Foto: William van den Akker

Start het nieuwe jaar gezond en vitaal

BEUNINGEN/WEURT - De feestdagen van 2015 zitten er bijna op. Nog even en we luiden het jaar 2016 in. Een jaar dat bij het Dijkmagazijn gezond gestart kan worden.

Na dagen vol oliebollen, oudejaarsconferences en champagne is een frisse neus halen geen gek idee. Het Dijkmagazijn verzorgt op zondag 3 januari van 14.00 tot 15.30 uur een middagwandeling door de Weurtse uiterwaarden. Er wordt gestart bij 't Centrum in Weurt. Deelname bedraagt 3,50 euro, kinderen 2,50 euro.
Voor een oppeppende running of rustgevende Tai Chi sessie kan iedereen zondag 3 januari van 10.30 tot 12.00 uur terecht bij Het Dijkmagazijn. Met 'Natuurlijk lopen' loopt u onder begeleiding van gecertificeerd running therapeut Hans Swartjes. Irma Soetekouw begeleidt de Tai Chi met 'Chi' wandelen op het Waalstrand en tussen de wilgen. Het is mogelijk om aan de bijeenkomsten afzonderlijk deel te nemen. Deelname bedraagt 5 euro. Voor informatie en reserveringen voor Natuurlijk lopen: info@kcenc.nl. Voor informatie en reserveringen voor Tai Chi: info@irmasoetekouw.nl.