Op 1 januari organiseert Manfred Loeffen 's middags een bootcamp op het Waalstrandje bij de Veerdam in Druten. Tussen 15.00 en 16.00 uur trainen in de bootcamp, aansluitend om 16.00 uur de Waal in voor een nieuwjaarsduik. Een flink badlaken voor na afloop handdoek meenemen is verstandig.
Op 1 januari organiseert Manfred Loeffen 's middags een bootcamp op het Waalstrandje bij de Veerdam in Druten. Tussen 15.00 en 16.00 uur trainen in de bootcamp, aansluitend om 16.00 uur de Waal in voor een nieuwjaarsduik. Een flink badlaken voor na afloop handdoek meenemen is verstandig. Foto: Hans Barten

Kick-off 2016

Wordt het dit jaar een duik in, of een pittige training aan, het water om het nieuwe jaar in te luiden? Manfred Loeffen beoogt beiden. Hij nodigt sportliefhebbers en andere belangstellenden dan ook uit om op 1 januari mee te doen aan een bootcamp op het Waalstrandje bij de Veerdam in Druten. De training is van 15.00 tot 16.00 uur, met aansluitend een nieuwjaarsduik in de Waal. Aanmelden is niet nodig. Na afloop is er voor iedereen een opkikkertje.