Afbeelding
Foto: Will de Kleijn

Seniorenkoor zoekt zangers

DREUMEL - Het Dreumelse seniorenkoor vierde het kerstfeest met een Heilige Mis in de versierde en verwarmde Sint Barbarakerk in Dreumel. Het koor zong samen met koor Vivente. Ook werd er gecollecteerd voor het Bijna Thuis Huis in Druten. Voor de zangers werd het een feestelijke middag, die afgesloten werd met een gezamenlijke maaltijd. Senioren die graag zingen worden van harte uitgenodigd eens langs te komen bij de repetitie.

Horizon vervuiling

APPELTERN - Van Will de Kleijn ontvingen we deze foto met begeleidend schrijven. 'Terwijl het Dorpsplatform Appeltern in samenwerking met Levend Landschapsbeheer zich bezighoudt met verfraaiing van het dorp, wordt er een 25 meter hoge zendmast van Tele 2 midden in het dorp geplaatst aan de rand van het trottoir. Het dorpsgezicht van Appeltern is hierdoor volledig ontsiert. Horizonvervuiling in optima forma'.

Installatie pastoor

DRUTEN - Tijdens een feestelijke eucharistieviering op zondag 20 december is pastoor Jos Hermans officieel geïnstalleerd als pastoor van de parochie H.Franciscus en H. Clara.