Foto: Poppentheater Tingeling
Foto: Poppentheater Tingeling Foto: Poppentheater Tingeling

Het kindje in de nacht, een kerstverhaal

BEUNINGEN - Poppentheater Tingeling presenteert in de laatste week van het jaar een aantal voorstellingen, geïnspireerd door het kerstverhaal en de wintertijd.

Op woensdag 23 en donderdag 24 december is er de kerstvertelling 'Het kindje in de nacht'. Het verhaal speelt zich af in Bethlehem, waar iedereen zich moet laten registreren. Ook de herders Tobias en zijn vader komen zich melden. Het is erg druk in de plaatselijke herberg. Jozef en Maria kloppen midden in de nacht aan, maar er is geen plaats meer en zij worden naar een stal gestuurd. Daar wordt een bijzondere baby geboren...

De voorstelling is iedereen van 4 tot 94 jaar die belangstelling heeft voor het traditionele kerstverhaal. Kaartjes kosten 4 euro per persoon. Na de kerstdagen gaat het poppentheater verder met de peutervoorstelling 'Eendje heeft het koud', op 28 en 29 december om 10.30 uur. Op 29 en 30 december om 14.00 uur is de voorstelling 'De kleuren van de blauwe fiets' voor kinderen van 4 tot 8 jaar. De voorstellingen worden gespeeld in het poppentheater aan de Tempelstraat 6 in Beuningen. Reserveren kan via tel. 024-67 77 034. Meer informatie op www.poppentheatertingeling.nl.