Meespelen in de musical Shrek

BEUNINGEN - Kinderen tussen de acht en achttien jaar, die het leuk vinden om te zingen en te dansen, kunnen in de kerstvakantie meespelen in de kerstmusical 'Shrek' bij jeugdtheater Tierelier in Beuningen. Op maandag 28, dinsdag 29, en woensdag 30 december krijgen zij theaterlessen van regisseur Astrid Nijssen. De kinderen oefenen tekst, presentatie, hun rol, zingen en dansen. De laatste oefendag wordt afgesloten met een uitvoering in Theater de Molen waarbij iedereen - opa's, oma's, ouders, broers en zussen - van harte welkom is om te komen kijken.
De kosten voor de musicalweek bedragen 50 euro per deelnemer. Voor meer informatie of inschrijven kunt u contact opnemen met jeugdtheater Tierelier. Dit kan door te bellen naar Joseph Vink, tel. 024-675 09 39 of per mail via josephvink@stg-perspectief.nl.

Kerstbingo c.v. De Plèkkers

BEUNINGEN - Carnavalsvereniging De Plèkkers houdt 17 december een kerstbingo in de Tinnegieter. Iedereen kan meespelen vanaf 10 euro voor de hele avond. Er worden twaalf rondes gespeeld. Per ronde zijn er twee prijzen te winnen. Er zijn ook nog twee extra rondes met superprijzen, de kosten hiervoor bedragen 1,50 euro per kaart. De bingo begint om 20.00 uur, zaal open om 19.00 uur.