Donatie voor jeugd Beuningen

BEUNINGEN - De stichting ErzitligtietsBijWa heeft verenigingen en instellingen in de gemeente Beuningen, die zich met jeugd binnen de gemeente bezighouden, een bijdrage van in totaal 35.000 euro geschonken. Dit bedrag is bijeen gebracht door de inzet van vrijwilligers, die geheel belangeloos werkzaamheden in de kringloopwinkel ErzitligtietsBijWa voor hun rekening nemen. De stichting dankt ook de klandizie, de inwoners van de gemeente en de omgeving.

Open Eettafel in Druten van start

DRUTEN - Na diverse pogingen is een comité erin geslaagd om in 2016 te starten met een Open Eettafel Project in Druten. Vanaf donderdag 7 januari 2016 kan men wekelijks genieten van een wisselend drie-gangenmenu in het restaurant van De Hof. Belangstellenden, met name senioren, kunnen tegen betaling van 7,50 euro een volledig menu nuttigen. Men wordt er door het personeel bediend. Ondertussen is het mogelijk om een praatje te maken en contacten te leggen.

De Open Eettafel vindt iedere donderdag om 12.00 uur plaats in zorgcentrum De Kasteelhof. Wie deel wil nemen, kan zich vooraf opgeven via tel. 0487-59 96 00 of aan de balie in De Hof.