Kerst op Hof van Wezel

Zondag 20 december

Activiteit:        Markt
Locatie:        Ficarystraat 11,
        Beuningen
Tijd:        14.00 tot 20.00 uur

Op de Hof van Wezel wordt een kerstmarkt gehouden. Iedereen is van harte welkom om kerstsfeer op te snuiven, muziek te luisteren en wat te drinken. De entree is gratis.

Tingeling in de kerstvakantie

Tussen 20 en 24 dec.

Activiteit:        Voorstellingen
Locatie:        Tempelstraat 6,
        Beuningen
Tijd:        Diverse tijden

Op zondag 20 en maandag 21 december speelt poppentheater Tingeling de voorstelling 'Tingeling en de gebroken kerstballen' voor kinderen van drie tot zes jaar. De voorstelling start om 10.30 uur. De entree bedraagt 4 euro. Op dinsdag 22, woensdag 23 en donderdag 24 december is in het theater 'Het kindje in de nacht' te zien, geschikt voor kinderen vanaf vier jaar. De entree bedraagt 4 euro. Meer informatie: zie www.poppentheatertingeling.nl.

Orpheus zingt

Activiteit:        Kerstconcert
Locatie:        H.H. Ewaldenkerk
        Druten
Tijd:        16.30 uur

Koninklijke Gemengde Zangvereniging Orpheus zingt internationale kerstliederen onder leiding van dirigent Maarten-Jan Dongelmans. Met medewerking van Carine Poels (alt), Emiel Hoefnagel (tenor), het Molenquintet en Ronald Aalbers (piano). De entree bedraagt 10 euro.

Kerstconcert
O.B.K.

Activiteit:        Concert
Locatie:        H. Corneliuskerk,
        Beuningen
Tijd:        19.00 uur

De gemengde zangvereniging Oefening Baart Kunst geeft een kerstconcert in de H. Corneliuskerk, met medewerking van Suzanne Coppens-de Waal. Na afloop van het concert wordt er door het koor koffie met kerstbrood aangeboden in de Lèghe Polder in Beuningen. De entree is gratis.

Eindejaarsconcert

Activiteit:        Concert
Locatie:        De Kloosterhof,
        Weurt
Tijd:        20.00 uur

Muziekvereniging NAG verzorgt haar jaarlijkse eindejaarsconcert. Fanfare NAG en zangeres Jeanette Hendriks treden op. Jeanette zal enkele liedjes vertolken met muzikale begeleiding van de fanfare. Er is ook het eerste optreden van een tiental leerlingen die begin november begonnen zijn met muziekles op de Weurtse basisschool. De entree is gratis.