Foto: Lot van Aken
Foto: Lot van Aken Foto: Lot van Aken

Jubileumdisco Stichting On Toer

PUIFLIJK - Stichting On Toer is een stichting voor mensen met een beperking en bestaat in december 2015 vijf jaar. De stichting organiseert onder andere een maandelijkse discoavond.

De stichting is vijf jaar geleden begonnen met een belevingsvloer en een maandelijkse disco. Het doel van de evenementen is ervoor te zorgen dat de deelnemers een leuke dag c.q. avond hebben en nieuwe contacten opdoen.

Evenementen
De afgelopen vijf jaar is het aanbod gegroeid, met onder andere twee vakantieweken, een bootvakantie en een vakantiehuisje in Groesbeek. De vakantieweken zijn een groot succes en zitten binnen twee dagen volgeboekt. Ook de jaarlijkse SOT-dag is een succes. Afgelopen jaar genoten ruim 400 deelnemers van de disco en schuimparty.

SOT kan altijd extra vrijwilligers gebruiken om de evenementen te organiseren. Wil je meehelpen? Meld je dan aan via sot@live.nl.

Jubileumdisco
Op zaterdag 19 december is er een jubileumdisco in dorpshuis De Lier. De disco duurt van 19.30 tot 21.30 uur. De entree bedraagt 2 euro per persoon (begeleiding is gratis) en iedere betalende bezoeker krijgt dan een presentje.