Een impressie van  Lauwe On Light Art 2014.
Een impressie van Lauwe On Light Art 2014. Foto: Eveline van Elk

Feesttent biedt warmte en vertier tijdens Lauwe on light

BENEDEN-LEEUWEN - De tiende editie van Lauwe on light Art zorgt in 2015 voor een feestelijk spektakel. Kunst kijken, de lichtjesroute lopen en de lasershow bekijken, en tussendoor genieten van een hapje en een drankje. Er zijn meer dan voldoende mogelijkheden om een pauze in te lassen en neer te strijken bij een van de horecagelegenheden in het Leeuwense centrum.

Een gevarieerd programma met veel muziek maakt het wel heel erg aantrekkelijk om tijdens Lauwe on Light Art 2015 binnen te lopen in de grote feesttent aan het Dorpsplein. Alleen op vrijdagavond 18 december wordt er 5 euro entree geheven, de overige avonden is de toegang gratis.

Opening 18 december
Paul van de Laar is een geweldige dj, die met veel enthousiasme ieder optreden verzorgt. Paul is op alle locaties inzetbaar, van een supermoderne dancing/discotheek/club tot een grote feesttent. Hij draait alles, van hypermoderne techno en trance tot feestmuziek en nummers uit de jaren '70 en '80. De dj is dan ook bij uitstek geschikt om het weekdend van Lauwe On Light Art 2015 feestelijk te openen. De feesttent is open van 18.00 tot 23.00 uur.
Zaterdag 19 december
Jetzt Geht's Los! is de meest complete Stimmungs Show van het moment. Een belevenis die je niet mag missen als je echt een feest wilt bijwonen.

De muziek loopt uiteen van volkstümliche muziek tot après ski en van wals tot polka. Jetzt Geht's Los! maakt van Lauwe On Light een feest van herkenning. De feesttent is open van 18.00 tot 23.00 uur.

Zondag 20 december
Vanaf 16.00 tot 18.30 uur kunnen liefhebbers in de feesttent genieten van de heerlijkste Duitse gerechten, waaronder gröstl, salades, bratwurst en hamburgers. Live muziek is er van DiscPlay. Reserveren is noodzakelijk. Kaarten voor het diner kosten 15 euro en zijn verkrijgbaar bij Sigarenmagazijn Van den Bogaard, Kantoor-Schoolshop De Rijk en IJssalon OhLala.
Na 18.30 uur sluit DiscPlay Lauwe on Light 2015 muzikaal af met gezellige dansmuziek voor jong en oud. De tent is open tot 23.00 uur.