Hockeysters Beuningen pakken punten

BEUNINGEN - Na het verlies van vorige week, stond voor de dames 1 van MHCB afgelopen weekend een lastige wedstrijd tegen Amersfoort op het programma. Speelster Paloma Barat nam deze zondag bovendien afscheid van haar ploeg en speelde haar laatste wedstrijd voor Beunings publiek.

Beuningen wist in de eerste helft goed opbouwend te spelen. In de twintigste minuut scoorde MHCB vanuit een strafcorner de openingstreffer. Daarna bleef Beuningen goed spelen en had een paar mooie aanvallen, wat resulteerde in de 2-0. De 3-0 werd gescoord via een strafcorner.

In de 49ste minuut kreeg de Beuningse ploeg een strafcorner mee, die de 4-0 opleverde. Amersfoort wist op de valreep nog een doelpuntje mee te pikken, maar verloor de wedstrijd wel. Dankzij de overwinning staat Beuningen op de derde plaats.

Volgende week spelen de Beuningse hockeydames de laatste veldwedstrijd voor de winterstop. Ze treden dan aan tegen de Groningen Studs.