Koek&Zopie en laatste thuiswedstrijden bij HCD

DRUTEN - Hockeyclub Druten had afgelopen weekend haar jaarlijks terugkerende 'Koek en Zopie' activiteit. Op zondag werd de laatste thuiswedstrijd voor de winterstop gespeeld.

De activiteiten voor Koek en Zopie werden zaterdag verplaatst naar binnen, vanwege het slechte weer, maar dat mocht de pret niet drukken. Op zondag was het beter weer en speelde onder meer Heren 1 op de Drutense hockeyvelden. Jeugdlid Bram Winkels was uitgenodigd om de teambespreking en de warming-up bij te wonen. Ook mocht hij de wedstrijd openen, door bij de tegenstander te scoren. Helaas zag Bram zijn helden drie doelpunten om de oren krijgen. De tweede helft wisten de Drutense heren zich te herpakken. Ze verbeterden hun spel, creëerden kansen en wisten ongeveer twintig minuten voor tijd de 1-3 te scoren. Enige tijd later volgden het tweede en zelfs het derde doelpunt. Tot één minuut voor tijd was de stand 3-3. Vlak voor het eindsignaal kregen de heren van Druten nog een strafcorner. Door een goede uitgespeelde variant wisten zij het winnende doelpunt te maken. HCD kan terugkijken op een geslaagd weekend.