Ruime zege voor sterk Leones

NIJMEGEN - In het inhaalduel op de velden van Hatert in Nijmegen heeft Leones een ruime overwinning behaald. Gedurende de hele wedstrijd speelde de ploeg met veel inzet. Middels uitstekend spel werd Hatert met 0-6 verslagen. Hatert probeerde op het wat gladde veld Leones onder druk te zetten, maar de Leeuwenaren leverden, dankzij prima combinatiespel, goed weerstand. In de eerste helft werd er maar liefst drie keer gescoord. In de tweede helft bleef het beeld hetzelfde. Leones dicteerde de wedstrijd en gaf Hatert nauwelijks kans om nog iets terug te doen. Ook in deze helft werd er drie keer gescoord.

Door de overwinning stijgt Leones naar de zevende plaats. Aanstaande zondag komt SDOUC, dat gelijk staat met de Leeuwenaren, op bezoek. De wedstrijd start om 14.00 uur.

Jong en oud
tennistoernooi
groot succes

BENEDEN-LEEUWEN - Tennisvereniging Lewabo hield afgelopen zondag het Jong Oud Toernooi. Dertig jonge tennissers, die lid zijn van de vereniging, hadden zich met een senior ingeschreven. De hele dag werden er wedstrijden gespeeld in de tennishal. De dag stond in teken van tennissen, met de nadruk op plezier.