Beat Batten Marathon Beuningen

BEUNINGEN - Enthousiaste sporters stonden op zondag 22 november klaar om mee te doen aan de Beat Batten Marathon in Beuningen. Go4fit Beuningen organiseerde de marathon samen met Stichting Beat Batten, om geld in te zamelen voor de stichting. Deze zet zich in voor de stofwisselingsziekte NCL. Er waren verschillende groepslessen, waarvoor de sporters zich konden aanmelden, zoals Spinning en Zumba. De actie heeft in totaal 350 euro opgebracht.

Voetbalmeiden
zoeken
versterking

AFFERDEN/DEEST - Het combinatieteam Victoria'25/SCD'33 MB1 zoekt meiden die graag willen voetballen en het team willen komen versterken. De meiden, variƫrend in leeftijd van vijftien tot en met zeventien jaar, spelen momenteel in de eerste klasse. De wedstrijden vinden plaats op zaterdag.
Wie geboren is tussen 1-1-1999 en 31-12-2000 en een keer mee wil trainen, kan een keer komen kijken of contact opnemen met Bart van Gelder via a.vangelder71@gmail.com. De meiden trainen op maandag en woensdag van 19.30 tot 20.30 uur. Tot de winterstop wordt er getraind in Deest bij SCD'33, na de winterstop bij Victoria'25 in Afferden.