Afbeelding

Isala'77 geeft kado aan Rosmolen

BENEDEN-LEEUWEN - De nieuwe MFA De Rosmolen is de nieuwe thuishaven van onder andere volleybalvereniging ISALA'77. Voor de vereniging reden om de accommodatie een passend cadeau, in de vorm van een glazen plaquette, aan te bieden. Tijdens de open dag van de Rosmolen speelden de minileden, tussen zeven en twaalf jaar, het circulatievolleybal. Als afsluiting werd er een spannende wedstrijd gespeeld tussen het heren recreantenteam en jongensteam A. Wie graag eens mee wil trainen of lid wil worden, kan voor meer informatie terecht op www.isala77.nl.

Training voor coaches en trainers HCD

DRUTEN - Hockeyclub Druten heeft onlangs twee avonden voor coaches en trainers verzorgd, waarin van elkaar werd geleerd op het gebied van coachen en trainen. Bij de trainersavond lag de focus op het spelgericht trainen. De coachavond had als hoofdthema 'resultaat versus prestatie'. De coaches discussieerden onder meer over problemen waar zij als coach tegenaan liepen en hoe deze op te lossen zijn. Beide avonden werden verzorgd door Bart van Gelder, actief bij HCD als trainer en technisch ondersteuner.

Groningen een maatje te groot

BEUNINGEN - De hockeyheren van MHCB kregen dit weekend de nummer twee uit Groningen op bezoek. De eerste helft werd er door beide partijen goed gehockeyd, maar al snel werd duidelijk dat de Groningse spelers beter waren. Groningen ging met twee doelpunten de rust in, maar Beuningen gaf goed partij. De tweede helft kwam MHCB nog meer onder druk, maar wist goed stand te houden. De heren kwamen meerdere keren voor de goal van Groningen, maar wisten die aanvallen niet te verzilveren. Groningen prikte er nog een goal bij en hierdoor kwam de eindstand op 0-3 voor Groningen.

JB1 Touché verliest nipt

NIJMEGEN - Het team JB1 van Touché speelde afgelopen zaterdag een wedstrijd in Nijmegen tegen Pegasus. De wedstrijd begon met een spannende eerste set. Er waren lange rally's, die soms door Pegasus en soms door Touché werden gewonnen. De setwinst was voor Pegasus. De tweede en derde set gingen naar Touché en de vierde weer naar Pegasus. Daarom werd er een beslissende vijfde set gespeeld. Er waren een aantal mooie aanvallen, maar de winst ging uiteindelijk naar Pegasus. Zaterdag 28 november spelen alle jeugdteams om 15.30 uur thuis in Dreumel.