Jochen Otten.
Jochen Otten. Foto: Randy Fokke

Voorstellingen voor jong en oud in Agora theater

DRUTEN - Lachen, gieren, brullen of je wanen in een echte Disney setting? In het Agora theater staan voor komende week cabaretvoorstellingen van Jochen Otten en Kommil Foo en de kindervoorstelling Klokkenluider van de Notre Dame op het programma.

Jochen Otten komt op zaterdag 28 november met een try-out van zijn cabaretvoorstelling 'Overwegend droog' naar het Agora theater. Dit is een programma over een man met buien die opklaringen vond. Met overwegend droge humor, en met diepgang, slingert hij bezoekers van de voorstelling naar hoge en lage drukgebieden. De entree bedraagt 16 euro. De voorstelling start om 20.30 uur.

Disneyvoorstelling
Zondag 29 november komt De Klokkenluider van de Notre Dame naar Druten. Precies twintig jaar na de Disney-film is Victor Hugo's bekende verhaal nu live te beleven, als musical voor jong en oud. Het is een wervelende familiemusical, geschikt voor kinderen vanaf zes jaar, vol muziek, dans en vrolijkheid. Maar het is ook het tijdloze verhaal over je alleen voelen en onverwachte vriendschappen. Hoog boven de stad Prijs, in de klokkentoren van de Notre Dame, woont de verlegen klokkenluider Quasimodo. Een toevallige ontmoeting met de beeldschone zigeunerin Esmeralda zet zijn hele wereld op zijn kop. Hij belandt in een spannend avontuur en leert dat mensen lang niet zo slecht zijn als hij denkt. Wat is goed of slecht en zit echte schoonheid dan toch van binnen? De voorstelling begint om 16.00 uur. Kaarten kosten 12 euro.
Schoft
De laatste voorstelling in het rijtje is de voorstelling Schoft van Kommil Foo. De Vlaamse broers Walschaerts maken cabaret zoals niemand anders doet. Ontroering, hilariteit, virtuoze muzikaliteit en pakkende beelden vechten om voorrang. Kommil Foo kreeg onlangs de Dirk Witte Prijs uitgereikt. In de afgelopen achtentwintig jaar hebben zij een kleine twintig theater- en muziekprogramma's gemaakt, waarin zij zich steeds opnieuw wisten te vernieuwen en waarin zij met steeds minder middelen steeds méér te vertellen hebben. Kaarten kosten 18 euro.
Kaarten voor de voorstellingen zijn verkrijgbaar via www.agoratheater.nl of aan de zaal.