Afbeelding
Foto: Ingrid van Gaalen

Voetbal programma

MAAS EN WAAL - Het programma voor de voetbalclubs in Maas en Waal voor komende zondag:
Tweede klasse: Leones – SDOUC Ulft
Derde klasse: DIO'30 – SCE Nijmegen, Groesbeekse Boys – Beuningse Boys
Vierde klasse: SCD'33 – Blauw Wit Nijmegen, Victoria'25 – SCP, Achilles'29 Groesbeek – Ewijk, Roda'28 is vrij
Vijfde klasse: Aquila – Niftrik, DBV – Batavia, Uchta Ochten – Avios, AAC-Olympia – Unitas'28, Diosa Balgoij – WVW, UHC – DSZ.

Trimvolleybal
Boemerang

DRUTEN - Volleybalvereniging Boemerang Komeet biedt de mogelijkheid een avondje in de week te gaan sporten, zonder direct in verband wedstrijden te hoeven spelen. Vanwege het succes van Trimvolleybal gaat de vereniging deze activiteit uitbreiden. Trimvolleybal maakt het mogelijk de belangrijkste technieken van het volleybal onder de knie te krijgen. Naast leren volleyballen worden er allerlei bewegingsvormen aangeboden, waardoor ook aan de conditie wordt gewerkt. Boemerang Komeet nodigt iedereen op woensdagavond van 19.00 tot 20.30 uur vrijblijvend uit om kennis te maken. Een drietal keren kunt u vrijblijvend meedoen. Verdere informatie via tel. 06-46 82 66 95.

Winst voor Beuningse Boys

BEUNINGEN - Voor Beuningse Boys 1 stond afgelopen zondag de inhaalwedstrijd tegen SCH1 op het programma. Het was voor beide ploegen een belangrijke match, omdat SCH eerste staat en Beuningse Boys derde. In de eerste helft was Beuningse Boys sterker en kreeg goede kansen. In de tachtigste minuut werd er uiteindelijk gescoord, 1-0. SCH probeerde nog alles op alles te zetten om niet te verliezen, maar in de blessuretijd maakte Beuningse Boys de winnende goal. De wedstrijd eindigde in 2-0. Aanstaande zondag speelt Beuningse Boys uit om 14.00 uur tegen de Groesbeekse Boys.

Pluim voor
vrijwilliger
Weekenders

BEUNINGEN - Verenigingen werden door Rabobank Maas en Waal gevraagd welke vrijwilliger een pluim verdient. Bij volleybalvereniging The Weekenders was dat Gisbert Smink. Hij is sinds 2008 penningmeester. Daarnaast levert hij ook zijn bijdrage voor de jeugd als coach van het aspirantenteam. Smink ontving een pluim in de vorm van waardebonnen.