Pietentraining

DRUTEN - Hockeyclub Druten verzorgt woensdag 2 december een pietentraining voor de jongste jeugd. De training start om 17.00 uur, onder begeleiding van pieten. Na afloop van de training hebben de pieten en Sinterklaas nog een leuke verrassing voor de kinderen.
Voor de ouders en andere toeschouwers worden tijdens de training chocolademelk en Glühwein geschonken. Ouders en andere belangstellenden zijn vanaf 17.00 uur welkom op de hockeyclub.

DRUTEN - DIO'30 verzorgt woensdag 2 december een pietentraining voor de F-pupillen. De training start om 15.30 uur. De training wordt gevolgd door een bezoek van Sinterklaas en zijn pieten. Aanmelden kan tot en met zaterdag 28 november.

Sinterklaas bij Unitas'28

WAMEL - Sint en zijn pieten waren afgelopen dinsdag te gast bij Unitas'28, waar een feest was voor de F- en de minipupillen. Donderdag 26 november is er een Sinterklaas bingo avond voor de D- en E jeugd, van 18.30 tot 20.00 uur. Op vrijdagavond is er vanaf 21.00 uur een disco-avond voor de senioren en de A en B jeugd. Voor het team van Voetbal+ is er een speciale Sinterklaasavond op maandagavond 30 november. Meer info: www.unitas28.nl.