Open Coffee Beuningen in Molenhuis

BEUNINGEN - In het Molenhuis in Beuningen is woensdag 2 december weer een Open Coffee. Ondernemers, bestuurders uit het bedrijfs- en verenigingsleven en andere geïnteresseerden zijn van harte welkom om met elkaar van gedachten te wisselen, onder het genot van een kopje koffie of thee. De OCB vindt iedere eerste woensdag van de maand tussen 9.00 en 11.00 uur plaats in de foyer van het Molenhuis, aan de Molenstraat 54 in Beuningen. De toegang is gratis, iedereen betaalt zijn eigen koffie. Aanmelden is niet nodig.

Toptaken onderzoek Druten

DRUTEN - De gemeente Druten wil haar digitale dienstverlening verbeteren. Zij wil haar website in de toekomst zo inrichten, dat de populairste taken op de website overzichtelijk worden weergegeven. Om erachter te komen waarvoor de bezoeker naar de gemeentelijke website komt, is er een digitale enquête opgesteld.

De vragenlijst is te vinden op www.druten.nl. Het onderzoek staat de komende vijf weken online. De enquête start automatisch op wanneer www.druten.nl wordt bezocht. Het invullen van de vragenlijst neemt enkele minuten in beslag.