Afbeelding
Foto: Het Dijkmagazijn

Gezond en vitaal

Zondag 22 november

Activiteit:        Running
        en Tai Chi
Locatie:        Dijk 41,
        Beuningen
Tijd:        10.30 tot 12.00 uur

Voor een oppeppende running of rustgevende Tai Chi sessie kan men terecht bij Het Dijkmagazijn. Met 'Natuurlijk lopen' loopt u onder begeleiding van gecertificeerd running therapeut Hans Swartjes. Irma Soetekouw begeleidt de Tai Chi met 'Chi' wandelen op het Waalstrand en tussen de wilgen.

Deelname bedraagt 5 euro. Voor info en reserveringen voor Natuurlijk lopen: info@kcenc.nl. Voor info en reserveringen voor Tai Chi: info@irmasoetekouw.nl.

Optreden gospelduo

Activiteit:        Optreden
Locatie:        St. Alphonsuskerk,
        Beneden-Leeuwen
Tijd:        11.00 uur

Het Maas en Waalse Gospelduo, bestaande uit Cocky van Lier en Henk Fransen, verzorgt de zang en muziek tijdens de dienst in de St. Alphonsuskerk in Beneden-Leeuwen.

Alderliefste

Activiteit:        Muziek
Locatie:        Agora theater,
        Druten
Tijd:        15.30 uur

Alderliefste brengt nummers van de derde cd 'Trois', met zelfgeschreven Nederlandse en Franstalige nummers. De powerchansons beschrijven de hele geschiedenis van de band. De nummers zijn soms up-tempo en vrolijk, dan weer Frans en nostalgisch en ontroerend. Kaarten zijn beschikbaar via www.agoratheater.nl of aan de zaal en kosten 18 euro.

Speurtocht
met kampvuur

Woensdag 25 november

Activiteit:        Speurtocht
Locatie:        Dijk 41,
        Beuningen
Tijd:        14.00 tot 16.30 uur

Het Dijkmagazijn zet een spannende speurtocht uit in de uiterwaarden, voor kinderen van acht tot dertien jaar. Met een blinddoek worden de deelnemers de uiterwaarden in geleid en mogen ze, onder begeleiding van een gids, de weg terug zoeken. Na afloop is er een kampvuur met wat lekkers. Deelname bedraagt 2,50 euro. Meer informatie en reserveren via www.hetdijkmagazijn.nl of tel. 024-67 77 000.