Afbeelding
Foto: Agora Theater

Scherven brengen geluk

Vrijdag 20 november

Activiteit:        Voorstelling        
Locatie:        Agora theater,
        Druten
Tijd:        20.30 uur

Marc de Hond, die in een rolstoel zit, vertelt hoe het grootste drama in zijn leven hem uiteindelijk heel veel moois opleverde. Confronterend, absurd, soms ontroerend, maar vooral vol humor. Nadat hij in 2013 door Howard Komproe werd ontdekt in Toomler, vroeg deze hem voor de tournee van de 'LUL verhalen' en oogstte hij gelijk lovende kritieken. 'Scherven brengen geluk' is zijn eerste soloprogramma.

Kaarten zijn verkrijgbaar via www.agoratheater.nl of aan de zaal en kosten 17,50 euro.

Nard en Jeroen

Activiteit:        Optreden        
Locatie:        De Tabaksplant,
        Afferden
Tijd:        21.00 uur

Wegens groot succes treden Nard van Dinteren (zang/gitaar), Jeroen de Heuvel (piano) en Sander Willems (drum) op in het café van De Tabaksplant. Zij brengen akoestische muziek uit de jaren '60 en '70. De entree is gratis.

De Goldberg machine

Zaterdag 21 november

Activiteit: Voorstelling
Locatie:        Agora theater,
        Druten
Tijd:        20.30 uur

Damesduo Maartje en Kine brengen de voorstelling De Goldberg Machine. Hierin komen muziek en techniek samen in een komische show over uitvindingen, dromen en kettingreacties. Een duik in een wereld van wetenschappers en inventieve componisten. Kaarten via www.agoratheater.nl of aan de zaal. Deze kosten 15 euro.

Disco &
Soulparty

Zaterdag 21 november

Activiteit:        Muziek
Locatie:        Maasdijk 12,
        Appeltern
Tijd:        21.00 tot 02.00 uur

In Pannenkoekenhuis 't Sprookjeshof is de vijfde editie van de Disco&Soul party met dj Martin Hermens. Kaartjes kosten 10 euro en zijn verkrijgbaar in de voorverkoop bij 't Sprookjeshof of bij Hermens Communicatie in Druten, tel. 0487-51 24 65. De minimum leeftijd is 35 jaar.