MHCB Dames 1 wint in Groningen

GRONINGEN - De hockeydames van MHCB kwamen afgelopen zondag uit tegen GHBS Groningen. HArd werken en vele meters lopen tijdens de wedstrijd werd beloond met een overwinning en Beuningen ging met drie punten naar huis.

Binnen 90 seconden was het GHBS die wist te scoren. Na deze domper wist Beuningen achterin de boel aardig op slot te houden en vele malen door te dringen naar de cirkel van de tegenstander. In de achttiende minuut wist Beuningen dan toch de gelijkmaker te scoren. Na zevenentwintig minuten komt de stand zelfs op 1-2 te staan. Dit was tevens de ruststand. Beuningen was in de tweede helft het meest gevaarlijk voor de goal van GHBS, maar het afronden was net wat mistte. In de 45e minuut wist Lianne Ariƫns Beuningen op voorsprong te zetten. Drie minuten later was het GHBS die de spanning terugbracht in de wedstrijd, 2-3. Lianne wist opnieuw het verschil weer naar twee doelpunten te brengen, 2-4. In de zestigste minuut scoorde Groningen de 3-4, maar de drie punten gingen naar Beuningen en daarmee staan ze aan kop.