Bjarne van den Brink alias The Gentleman.
Bjarne van den Brink alias The Gentleman. Foto: Erna Hasanagic

Jongerenfeest Friday Beatz beleeft vierde editie

DRUTEN – Het is het 'vetste' feest voor jongeren in Druten en omgeving, Friday Beatz. Met namen als Tim Visser, The Gentleman, Dansado & de Feestneger en Juelzz belooft de Winter Edition op vrijdag 11 december een spectaculaire avond te worden.

Friday Beatz staat bekend om zijn goede sfeer, de grootse decoraties en de lekkerste muziek. Deze drie ingrediënten moeten ervoor zorgen dat jongeren vanaf veertien jaar een geweldige avond beleven. Het feest vindt plaats bij Active Partyworld in Druten, dat al voor de vierde keer onderdak biedt aan het evenement.

Organisator Dennis van de Graaf is enthousiast over de line-up: 'Normaal gesproken hebben we een bekende dj, voor deze editie hebben we gekozen voor meerdere dj's. Ze zijn (nog) niet heel erg bekend, maar passen erg goed bij de doelgroep. We hebben allerlei stijlen gecombineerd, zodat er voor iedereen wat tofs bij zit', aldus Dennis.

Naamsbekendheid
Zelf zat hij nog op de middelbare school toen hij de eerste editie neerzette. Inmiddels studeert hij Evenementenorganisatie in Den Bosch. 'Natuurlijk pak ik daardoor de dingen anders aan dan voorheen', vertelt hij enthousiast. 'In de promotie, in de aankleding van het feest, maar ook in het genereren van naamsbekendheid en het werven van sponsoren. Dat komt de kwaliteit van het evenement absoluut ten goede.'

De vorige edities trokken gemiddeld zo'n 800 bezoekers naar de feestlocatie in Druten. Dit keer is er de mogelijkheid om die capaciteit uit te breiden. En gezien de populariteit van het jongerenfeest, zou die ruimte zomaar nodig kunnen zijn. Dat Friday Beatz gecontinueerd moet worden is voor Dennis dan ook wel duidelijk. 'En dat kan ook, zolang we onze sfeer kunnen behouden en de kaartjes goedkoop zijn. Dat motiveert om verder te gaan.' Er liggen zelfs plannen om de Drutense editie van Friday Beatz in de toekomst uit te breiden naar twee keer per jaar.

Kaartverkoop
Kaartjes voor Friday Beatz - Winter Edition kosten 7,50 euro in de voorverkoop. Ze zijn verkrijgbaar via www.fridaybeatz.nl en binnenkort ook bij de promotors en Shell Druten.