Gezonder leven

Vrijdag 13 november

Activiteit:        Lezing
Locatie:        Kulturhus
        D'n Dulper,
        Boven-Leeuwen
Tijd:        20.00 uur

Juglen Zwaan, initiatiefnemer van het gezondheidsplatform aHealthylife.nl, geeft een lezing over gezond leven in deze moderne tijd. Wat kunnen we in de supermarkt beter laten staan? En wat kunnen we wel in ons mandje stoppen? Juglen maakt mensen tijdens zijn lezing bewust van, maar reikt ook oplossingen aan voor, een gezonder leven. De entree bedraagt 10 euro. Aanmelden via gvamaasenwaal@kpnmail.nl met vermelding van datum van de lezing, aantal personen en naam/namen.

Historie, soep en broodjes

Zaterdag 14 november

Activiteit:        Wandeling
Locatie:        Langestraat 38,
        Heerewaarden        
Tijd:        Vanaf 11.00 uur

Waar woonde de dorpsdokter uit een bekende streekroman en welke architect bouwde het Uilenest? In een wandeling door Heerewaarden wordt de historie van het dorpje verteld. Deelnemers kunnen starten om 11.00, 12.00, 13.00 en 14.00 uur. De wandeling duurt twee uur.

Deelname bedraagt 10 euro, kinderen van vier tot twaalf jaar betalen 5,50 euro. Reserveren kan door betaling via banknummer NL48 RABO 0112318983 met vermelding van het aantal deelnemers en de voorkeurstijd van vertrek of telefonisch tot donderdag 12 november, via tel. 0487-57 28 31.

The Final Countdown

Zaterdag 14 november

Activiteit:        Feest        
Locatie:        De Rosmolen,
        Beneden-Leeuwen
Tijd:        20.31 uur

De Leeuwense carnavalsvereniging De Braoiers houdt een feest ter sluiting van de 'oude' Rosmolen. De avond wordt aan elkaar gemixed en gepraat door dj TransX. De hoofdact van de avond is de coverband Mmoozz. De uit vijf mannen en een vrouw bestaande groep speelt muziek van toen en nu voor jong en oud. Kaarten kosten 10 euro en zijn verkrijgbaar in de voorverkoop bij Van Beuningen Feestwinkel en de bar van de Rosmolen in Beneden-Leeuwen en bij Willie's cafetaria in Boven-Leeuwen. Kaarten aan de kassa kosten 15 euro.

Spiritus

Zaterdag 14 november

Activiteit:        Voorstelling
Locatie:        Agora theater,
        Druten
Tijd:        20.30 uur

Comédienne Eva Crutzen speelt de voorstelling Spiritus. De geest is uit de fles. In deze voorstelling speelt, vertelt en zingt Eva vol vuur. Kaarten kosten 16 euro en zijn verkrijgbaar via www.agoratheater.nl of aan de zaal.