Afbeelding
Foto: Arno Peters

Eerste prijs voor feestduo Happy Ouwer

ALVERNA - Het Drutense feestduo Ewald Janssen en Arno Peters, beter bekend als Happy Ouwer, heeft afgelopen zondag de juryprijs gewonnen bij Het Rossig Meezingfeest.

Het Rossig Meezingfeest is een initiatief van de Gebroeders Rossig. Er deden achttien feestgroepen mee, die hun zelfgeschreven meezingers op bestaande melodieën ten gehore mochten brengen, onder begeleiding van live band Summerland. Happy Ouwer kreeg extra ondersteuning van achtergrondzangeressen Cindy Wiegmans en Frederike Beijens. Happy Ouwer won de Rossig Wissel Cup.

De publieksprijs werd gewonnen door 'De Speklappen' en het Meezingfeestbeest is geworden 'De Alvernense Venclub'.
Alledrie de winnaars mogen meedoen aan het Regionaal Schlagerfestival in De Linde in Groesbeek, op zondag 31 januari 2016.

CD-presentatie
Als winnaar van van de Rossig Wissel Cup mag het feestduo Happy Ouwer ook een optreden verzorgen tijdens de singlepresentatie van De Gebroeders Rossig op 13 december bij de Markies in Alverna.
Twitterconcert
Aanstaande vrijdag verzorgt Happy Ouwer een gastoptreden tijdens het twitterconcert van Mike&Colin. Het twitterconcert van het Maas en Waalse duo vindt aanstaande vrijdag plaats in Active Partyworld.