Gelijkspel voor Heren 1 Hockeyclub Druten

DRUTEN - De heren van Hockeyclub Druten speelden afgelopen zondag tegen directe concurrent Bommelerwaard H1. Na een doelpuntenregen, eindigde de wedstrijd uiteindelijk in een 4-4 gelijkspel.

Bommelerwaard zette vanaf het begin van de wedstrijd druk en wist als eerste op voorsprong te komen. Druten herpakte zich en scoorde voor rust de gelijkmaker. Bij aanvang van de tweede helft was het opnieuw Bommelerwaard dat goed startte. Druten had moeite om het spel bij te benen. Al snel stonden de Drutense heren met 1-2 achter. Bommelerwaard was echter nog niet klaar en scoorde het derde doelpunt. Na een toegepaste voordeelregel die tot verwarring in de verdediging leidde, scoorde Bommelerwaard de 1-4. Druten herpakte zich volledig en wist kort daarna de 2-4 te maken en daarna ook nog eens de 3-4. Een de laatste minuten van de wedstrijd scoort Druten, uit een strafcorner, de gelijkmaker. Eindstand: 4-4. Volgende week staat de wedstrijd tegen Oosterbeek op het programma. Aanvang 14.30 uur.