DIO'30 eindelijk succesvol aan de bal

EDE - Na zes wedstrijden zonder overwinning, heeft DIO'30 tegen de nummer laatst, Fortissimo, weer eens drie punten mogen bijschrijven. De wedstrijd in Ede eindigde in 2-3.

Uit de door Michel Falize genomen corner wist Michael Michels de bal bij de eerste paal binnen te schieten, 0-1. Een onoplettendheid in de verdediging zorgde ervoor dat de vrijstaande Mohamed Chahbari breed kon leggen op Kamal Bendadi, die van dichtbij hard kon inschieten. Glenn Dibbets wist met een goede pass Michael Michels de diepte in te sturen, die vervolgens knap afrondde en zijn tweede doelpunt scoorde, 1-2. Vervolgens was het Bas Bakker die de bal wist te bezorgen bij Fren Stevens. In plaats van voor te geven, schoot hij de bal hard binnen, 1-3. Kort voor rust leek Vincent van Hees de 1-4 te scoren, maar de Fortissimo doelman wist de bal net onder de lat weg te tikken. Ongeveer tien minuten voor tijd viel toch de aansluitingstreffer, met een succesvolle strafschop van Davy Pol, 2-3. De volgende wedstrijd wordt thuis gespeeld tegen Echteld, aanvang 14.30 uur.