Daniëlle Gubbels.
Daniëlle Gubbels. Foto: Daniëlle Gubbels

Starter in beeld: Daniëlle Gubbels

Verkopen van een goede indruk

Door: Ruben Schiks

Ze zijn jong, ambitieus en woonachtig in Maas & Waal. In de rubriek 'Starter in beeld' meer over hun passie, hun drijfveren en toekomstplannen. Deze keer: Daniëlle Gubbels, van Style-D Verkoopstyling & Interieur Design uit Beneden-Leeuwen.

'Wist je dat 90 procent van de kopers al binnen één minuut beslist of dat een woning voor hen geschikt is of niet? Een goede eerste indruk is dus van essentieel belang voor het verkoopproces van een huis. Ik ben gespecialiseerd in het verkopen van die goede indruk', aldus Daniëlle Gubbels van Style-D Verkoopstyling & Interieur Design.

Jan des Bouvrie
'Mijn passie voor interieurstyling begon al vroeg. Als kind speelde ik urenlang het computerspel 'The Sims'. Een spel waarin je huizen kunt bouwen en inrichten om er vervolgens mensen in te laten wonen. Als een huis klaar was, konden die virtuele mensen echter hun verhuisdozen alweer klaarzetten, want dan begon ik aan een nieuw project', vertelt Daniëlle lachend.

De keuze voor haar opleiding laat zich dan ook gemakkelijk raden. 'Na de havo op het Pax Christi College ging ik studeren aan de Jan des Bouvrie academie, waar ik werd opgeleid tot binnenhuisarchitect.'

House of KIKI
'Vorig jaar studeerde ik af, maar ik had het gevoel dat het nog niet helemaal compleet was. Gefascineerd door tv-programma's als 'TV Makelaar' en 'Uitstel van executie' volgde ik een cursus verkoopstyling bij House of KIKI. Tijdens die cursus ben ik getraind in verkoopstyling van moeilijk verkoopbare huizen. Met Style-D Verkoopstyling & Interieur Design richt ik mij op die doelgroep. Ik zie het als een geweldige uitdaging om woningen die al lange tijd te koop staan zodanig te 'stylen' dat deze binnen drie maanden verkocht worden', aldus Daniëlle.

Totaalpakket
De regio en de huidige woningmarkt bieden veel kansen. 'We wonen in een streek met veel vooroorlogse woningen. Vaak bouwtechnisch in prima staat, maar optisch wat gedateerd. Een ouder echtpaar heeft immers een andere smaak dan een jong stel. Het zijn echter vaak de jonge kopers die lastig het vinden om daar doorheen te kijken.' Jammer, vindt Daniëlle, want vaak biedt een dergelijke woning talloze mogelijkheden.

'Voor mij een prachtige uitdaging om juist die mogelijkheden zichtbaar te maken. Ik richt een huis zodanig in, dat ruimtes optimaal benut worden. Daarnaast probeer ik een aangename en gastvrije sfeer te creëren. Dit doe ik zoveel mogelijk met de meubels van mijn klanten. Want mijn uitgangspunt is: met een klein budget een groot resultaat. Tot slot maak ik altijd nieuwe foto's van de woning. Zo bied ik mijn klanten een totaalpakket', besluit een gedreven starter.