Puiflijkse Jaïr 39e op WK

PUIFLIJK - Jaïr Tijnagel uit Puiflijk heeft vorige week deelgenomen aan het wereldkampioenschap moderne dans in het Italiaanse Rimini. Hij wist daar op de 39e plek te eindigen in de categorie hiphop. Hij nam het op tegen 96 andere deelnemers. Vorig jaar nam Tijnagel ook al deel aan het WK. Toen eindigde hij op de negentiende plek.

Touché viert
25-jarig bestaan


DREUMEL - Volleybalvereniging Touché vierde afgelopen zaterdag haar 25-jarig bestaan. Het Touché-FEST was er voor leden, oud-leden, supporters en belangstellenden. Het was een noemenswaardige dag vol sport, plezier en gezelligheid.

Er werd onder meer stilgestaan bij de rijke historie en mooie momenten van Touché. Ook werden er clinics Bossaball gegeven, een activiteit waarbij volleybal, voetbal, gymnastiek en capoeira worden gecombineerd. Voor de kleinste kinderen was er een clown aanwezig. Later op de avond hebben alle gasten kunnen genieten van een 'oktober' BBQ en een feest. Touché bedankt de feestcommissie, de horeca uitbaters en alle vrijwilligers die een handje hebben geholpen om dit jubileum tot een groot een succes te maken. Meer informatie over de vereniging: www.vvtouche.nl.