Boys A1 uit bekertoernooi

BEUNINGEN - Beuningse Boys A1 kreeg afgelopen zaterdag Juliana '31 A1 op bezoek voor een bekerwedstrijd. De eerste helft werd er niet gescoord, en dus begonnen de teams met een 0-0 stand aan de tweede helft. Het was Juliana '31 die vanuit uit een corner 0-1 op het scorebord liet noteren. Niet veel later kregen de Boys een strafschop, en met een stand van 1-1 maakten de toeschouwers zich zorgen over eventuele penalties. Uiteindelijk was het de ploeg uit Malden die, één minuut voor tijd, de 1-2 erin prikte en met de overwinning naar huis ging.

Unitas'28 2
speelt gelijk

BALGOY - Op sportpark De Wissen speelde het tweede elftal van Unitas'28 de inhaalwedstrijd tegen Diosa 2. De ploeg had een goede start. Binnen een half uur stond er een 0-2 voorsprong op het scorebord. Vlak na rust werd het zelfs 0-3, doordat een verdediger van Diosa de bal in eigen doel werkte. Hierna ging het echter mis en binnen de kortste keren wist Diosa terug te komen tot 2-3. In de slotfase zag de scheidsrechter een penalty in een valpartij bij de thuisclub, wat leidde tot de 3-3. Daarmee liet de ploeg van trainer Michael van Eldijk een veilig lijkende voorsprong onnodig uit handen glippen.

Negenkoppig
Leones verliest

BENEDEN-LEEUWEN - In de thuiswedstrijd voor de beker heeft Leones een 0-1 nederlaag geleden tegen derde klasser SCE uit Nijmegen. Er werd pas na rust gescoord, toen Leones met nog slechts negen spelers op het veld stond. Door blessures en de gebruikte wissels was Leones genoodzaakt om een groot deel van de wedstrijd in ondertal te spelen.

Beuningse Boys onderuit

BEUNINGEN - Onder veel belangstelling speelde Beuningse Boys afgelopen zaterdag de bekerwedstrijd tegen Alverna. Alverna ging snel van start en zette de Beuningse verdediging onder de druk. Na een eigen doelpunt aan Beuningse kant, scoorde Alverna voor rust ook nog de 0-2. Na rust wist Beuningen stand te houden, maar toch was het Alverna dat nog een keer scoorde. Daarmee werd de wedstrijd beslist in 0-3. Het is Alverna dat doorgaat in het bekertoernooi.