De jubilarissen van St. Barbara (Ton van Welie ontbreekt op de foto). Foto: Henk van Coolwijk.
De jubilarissen van St. Barbara (Ton van Welie ontbreekt op de foto). Foto: Henk van Coolwijk. Foto: Henk van Coolwijk

Muziekvereniging huldigt jubilarissen

DREUMEL - Muziekvereniging St. Barbara hield afgelopen zondag in Dreumel haar jubilarissenconcert. De muziek werd verzorgd door de samenwerkende fanfares van de muziekverenigingen St. Barbara uit Dreumel en St. Lambertus uit Alphen, onder leiding van dirigent John Derks. Er werden negen jubilarissen gehuldigd, van wie er één al 60 jaar lid is van de fanfare.

De drumband van St. Barbara verzorgde de aftrap van het concert, onder leiding van instructeur Tom Noij. De minirettes en majorettes presenteerden hun ingestudeerde dansen. Tussen de optredens door werden de jubilarissen gehuldigd.

Jubilarissen
Tom de Keijzer, Rémon van Beem, Corbin Sas en Ton van Welie werden gehuldigd vanwege hun 12,5-jarig lidmaatschap van de vereniging. Antoon de Keijzer vierde het 25-jarig lidmaatschap van de fanfare en Lard de Vree het 40-jarig lidmaatschap. Ook Angela Sas-van Kruijsbergen werd gehuldigd vanwege haar 40-jarig lidmaatschap. Ze was in die jaren actief voor de majorettes en de drumband. Voorzitter Jan Sas vierde zijn 50-jarig jubileum bij de drumband, Sjaak Rademakers werd gehuldigd vanwege zijn 60-jarig lidmaatschap bij de fanfare.