Open Coffee Beuningen

BEUNINGEN - De eerstvolgende Open Coffee Beuningen vindt plaats op woensdag 4 november. Ondernemers en bestuurders uit het bedrijfs- en verenigingsleven kunnen elkaar ontmoeten en met elkaar van gedachte wisselen, onder het genot van een kopje koffie of thee. De OCB is iedere eerste woensdag van de maand tussen 9.00 en 11.00 uur in de foyer van het Molenhuis in Beuningen. Het is vrij toegankelijk, aanmelden is niet nodig. Kijk voor meer informatie op www.opencoffeebeuningen.nl. Het Molenhuis is gevestigd aan de Molenstraat 54 in Beuningen.

Sluishoofd
Batenburg
verhuurd

BATENBURG - Batenburg is een vakantiewoning rijker. Eigenaar Geldersch Landschap & Kasteelen knapte het vervallen gebouwtje 'Sluishoofd', met uitzicht op de ruïne van Batenburg, enkele jaren geleden al op. Inmiddels is het pand te huur als luxe vakantiewoning voor rustzoekers en liefhebbers van natuur en cultuur.
Geldersch Landschap & Kasteelen gebruikt de inkomsten om de natuurgebieden, landgoederen en culturele monumenten, zoals de eendenkooi en de ruïne, in stand te houden voor de toekomst. Wie het huisje wil huren, kan voor meer informatie terecht op www.buitenlevenvakanties.nl.