Dames 1 Beuningen alleen aan kop

BEUNINGEN - MHCB D1 speelde afgelopen zondag tegen Deventer D1. De afslag werd verzorgd door 'Mini van de week' Celeste Eijkenboom. De wedstrijd eindigde in een 2-0 voor de thuisploeg.

Vanaf het eerste moment van de wedstrijd zette Beuningen druk. Er werd van achter uit goed opgebouwd, en door goede keuzes en combinaties was de bal voornamelijk in het 23 meter gebied van de tegenstander te vinden. Niet alle kansen werden benut, maar vlak voor rust werd het verdiend 1-0 voor Beuningen. Direct na het startsignaal van de tweede helft was het wederom Beuningen dat Deventer in de eigen 23 meter wist te dringen. Maar ook nu weer werden de vele kansen niet omgezet in doelpunten. Een paar minuten voor tijd was het Liselore die, uit een strafcorner, wist te scoren. Deze voorsprong behielden de meiden tot het laatste fluitsignaal. Eindstand 2-0. Tijdens de eindbespreking kwam ook het bericht dat mede-koploper GCHC hun wedstrijd had verloren. Daarmee komt Beuningen alleen aan kop te staan.

Volgende week wacht de zware uitwedstrijd tegen Hilversum. De wedstrijd begint om 12.45 uur.