Lia en Frans van Beuningen
Lia en Frans van Beuningen Foto: Bert van der Aa

Feestwinkel Van Beuningen verhuist

BENEDEN-LEEUWEN - Feestwinkel van Beuningen is een begrip in de hele regio. Het nostalgische winkelpand aan de Zandstraat 57, waarin de feestwinkel was gevestigd, bood echter niet meer voldoende mogelijkheden om het alsmaar groeiende assortiment te kunnen presenteren. Eigenaarsechtpaar Lia en Frans van Beuningen is dan ook erg blij met de op handen zijnde verhuizing.

'Het toeval deed zich voor dat aan de overzijde een winkelpand vrijkwam, dicht bij de andere winkel, Van Beuningen Textiel en Mode', vertelt Lia. 'We hebben deze unieke kans direct aangegrepen.' Inmiddels is begonnen met het inrichten van de winkel en het presenteren van het assortiment. Dan wordt pas echt zichtbaar wat de mogelijkheden zijn op een vloeroppervlakte die verviervoudigd is. Het assortiment is niet alleen veel groter, maar ook veel breder. Een actueel thema als Halloween komt in de nieuwe winkel veel beter tot haar recht. 'Ik had bij de start van de Feestwinkel, zo'n zes jaar geleden, niet kunnen bedenken dat feestartikelen zo'n vlucht zouden nemen en er nu door het hele jaar heen belangstelling is voor allerlei uiteenlopende thema's. Van Sarah en Abraham tot pietenschmink in allerlei kleuren', lacht Lia.

Opening
Op zaterdag 17 oktober is er een feestelijke opening. De hele dag is er in de vernieuwde winkel aan de Zandstraat 62 een clown aanwezig en worden er hapjes en drankjes geserveerd. Voor meer informatie over de feestwinkel, de webwinkel en de openingstijde, kijk op: www.feestwinkelbenedenleeuwen.nl.