Diverse sportievelingen werken zich in het zweet tijdens de bootcamp clinic.
Diverse sportievelingen werken zich in het zweet tijdens de bootcamp clinic. Foto: Henk van Kruijsbergen

Bootcamp clinic HVB succesvol

BEUNINGEN - Een grote opkomst afgelopen zondag bij de door Hardloop Vereniging Beuningen georganiseerde Herfstloop én Bootcamp clinic. Onder ideale weersomstandigheden genoten ruim 90 deelnemers van het prachtige parcours.

De formule van de seizoenslopen van HVB is eenvoudig: door je looptempo op de juiste manier in te schatten, en daar je starttijd op af te stemmen, kom je gezamenlijk over de finish. Deelname is gratis. Naderhand is er een gezellig samenzijn. Een initiatief dat steeds meer lopers trekt. De volgende seizoensloop staat gepland begin januari 2016.
Voor liefhebbers en belangstellenden was er deze zondag een clinic bootcamp te volgen. HVB overweegt om te gaan starten met bootcamplessen. Tijdens de clinic werden core stability oefeningen, zoals kniebuigingen, buikspieroefeningen, snelheidsoefeningen en push-ups, afgewisseld met hardlopen.

Afgelopen zondag 4 oktober onder ideale weersomstandigheden, grote opkomst (ruim 90 deelnemers) bij de door Hardloop Vereniging Beuningen georganiseerde Herfstloop.

Deze formule: laagdrempelig (gratis) en je eigen wedtrijdtempo bepalen, prachtig parcours plus het gezellige samenzijn na afloop krijgt steeds meer succes.

Ook de clinic bootcamp onder ervaren leiding van Anton en Pierre was een groot succes.

Voor een sfeerimpressie van deze editie van de HVB Seizoensloop en de bootcamp clinic kunt u terecht op de fotoboek pagina van www.hardloopverenigingbeuningen.nl

De volgende Seizoensloop van de HVB staat gepland begin Januari 2016. Lopend Beuningen is alvast uitgenodigd!

HVB overweegt om te gaan starten met lessen in bootcamp, wordt vervolgd.