Slotfase is DIO'30 fataal tegen Union

DRUTEN - Het Nijmeegse Union kwam afgelopen zondag op bezoek bij DIO'30. Het leidde tot een sportieve wedstrijd zonder gele kaarten, maar echter ook zonder winst voor DIO'30. De Drutense voetballers controleerden de wedstrijd vanaf het begin en kregen ook de eerste kansen. Fren Stevens, Vincent van Hees en Bob Stevens wisten echter niet te scoren. Het was Union dat als eerste doel trof. In de slotfase van de eerste helft waren er wederom kansen voor DIO'30. Michael Michels ging, na een pass van Fren Stevens, alleen op keeper Roel Barends af, maar schoot de bal recht op de doelman. Een minuut later kwam Bob Stevens net te laat, toen Roel Barends een schot van Fren Stevens niet in een keer wist te pakken. Union kreeg in de tweede helft meteen wat kansen, maar het was DIO'30 dat op zoek ging naar de gelijkmaker. Grote kansen waren er voor Bob Stevens, die een voorzet van Michael Michels naast schoot, en Vincent van Hees, die de bal naast het doel kopte. Na 70 minuten werd de gelijkmaker gescoord, uit een vrije trap van Michel Falize, die vlak voor het doel, door een verdediger, van richting werd veranderd. Met 1-1 op het scorebord gingen de twee ploegen de laatste twintig minuten in. Union kreeg de beste kansen en wist kort voor tijd nog te scoren. Eindstand 1-2. Volgende week gaat DIO'30 op bezoek bij Trekvogels.