Leones verliest van Quick 1888

BENEDEN-LEEUWEN - In de thuiswedstrijd tegen Quick 1888 heeft Leones een 1-4 nederlaag moeten incasseren. Met name de slotfase bezorgde de Leeuwense voetballers de nodige tegendoelpunten. Het eerste half uur van de wedstrijd gebeurde er niet veel. Van beide zijden was het spel mat. Daarna werd Leones sterker en kreeg het in een paar minuten een aantal grote kansen. Eerst tikte Niek van Gemert, uit een corner, in zeer kansrijke positie voorlangs. Ook Bram Kooijmans, die alleen op de doelman af ging, wist niet niet tot scoren te komen. Quick 1888 wist echter wel doel te treffen, dankzij een uithaal van Nourdin Al Mansouri. In de tweede helft probeerde Leones direct druk te zetten, maar keek na een kwartier spelen tegen een 0-2 achterstand aan. De ploeg werd wel gevaarlijker. Zo kreeg Bram Kooijmans een kans en waren er drie corners. Het bracht Leones echter niet dichterbij. In de slotfase van de wedstrijd wist Leones de aansluitingstreffer te scoren, toen Colin van Mourik uit de rebound raak schoot. Met nog een aantal minuten te spelen in de blessuretijd, gooide Leones alles op de aanval, maar liep nog tweemaal tegen een messcherpe counter van Quick 1888 aan. Eindstand 1-4.
Na opnieuw een nederlaag moet Leones hard aan de slag om te voorkomen dat het zo vroeg in het seizoen al in de onderste regionen belandt. Zondag speelt het team de belangrijke uitwedstrijd bij Grol in Groenlo, dat vier punten onder Leones staat.