Rob en Jovita.
Rob en Jovita. Foto: Hein van Houten

Juwelier Akkermans viert feest

DRUTEN – Juwelier Akkermans is sinds 1961 gevestigd in Druten. Het is inmiddels tien jaar geleden dat Rob Gesthuizen en Jovita Akkermans het stokje overnamen van haar vader. Daarom vieren ze samen met het team en de klanten het tienjarig jubileum.

'Een sieraad is en blijft een prachtig persoonlijk cadeau', vertellen de trotse eigenaren. In de winkel aan de Hogestraat is een brede collectie sieraden te vinden. Zowel van bekende merken als Seiko, Ti Sento en Fossil, alsmede van designmerken als Nol Sieraden, Nico Taeymans en Bastian Inverun. 'Binnenkort introduceren we nog een hele mooie primeur, maar meer dan dit tipje van de sluier licht ik nog niet op', aldus Jovita.
'Wat ons bijzonder maakt in deze tijd, is dat wij meer dan juwelier alleen zijn', vertelt ze trots. 'Zo hebben wij ook een goudsmid in ons midden. Meester goudsmid Rob Gesthuizen verricht verschillende reparatiewerkzaamheden, maar maakt ook de mooiste sieraden op verzoek van klanten. Zelfs mensen uit Maastricht zijn onlangs voor onze goudsmid naar Druten afgereisd', aldus Jovita.

Sieradenlijn
Rob en Jovita vinden het leuk om te ondernemen in Druten, omdat er een gemoedelijke sfeer hangt en ze vriendelijk worden ontvangen. Jovita: 'Pas heb ik een echtpaar thuis bezocht, omdat de man slecht ter been was en graag zijn vrouw wilde verrassen met een mooie ring. Dat je met je tableau bij de klant op bezoek gaat, vind ik erg dankbaar werk.' Voor de toekomst hebben de ondernemers nog veel ideeën.

Jubileumaanbieding
Juwelier Akkermans viert het jubileum met aan paar leuke aanbiedingen. Deze zijn terug te vinden in de advertentie van de Maas&Waler. Meer informatie: www.akkermans-juwelier.nl.