Afbeelding
Foto: Masidi Degener

Unitas'28 onderuit

WAMEL - Het 2e elftal van Unitas´28 is in de eerste competitiewedstrijd tegen SVHA 3 in de laatste minuut met 0-1 onderuit gegaan. Een domper voor de verder voortreffelijke keepende Robin Duifhuis. Hij liet een tegengehouden bal alsnog los, waardoor een Betuwse aanvaller erg makkelijk kon inschieten. In de eerste helft gaf Unitas'28 geen enkele kans weg. Ze verzuimden echter ook te scoren. In de tweede helft waren er kansen over en weer, maar ook nu kwam het niet tot scoren. De wedstrijd leek onbeslist tot de voorlaatste minuut, toen Unitas'28 toch op een achterstand kwam. Komende zondag worden thuis twee wedstrijden gespeeld. Om 11.00 uur wordt er een bekerwedstrijd ingehaald tegen Barneveld 3. Om 14.30 uur speelt Unitas'28 tegen Krayenhoff.

Grote Clubactie Druten

DRUTEN - De Grote Clubactie begint weer. De lotenverkoop voor clubs uit Druten gaat 19 september van start. In Druten doen dit jaar Stichting Scouting Druten en voetbalvereniging SCP mee met de actie. Leden van de clubs komen langs de deuren om loten te verkopen. Van elk verkocht lot à 3 euro gaat 2,40 euro naar de vereniging. Met het kopen van loten worden de clubs ondersteund, maar wordt ook kans gemaakt op leuke prijzen. De loten mogen gedurende twee maanden worden verkocht.

Bedrijvenloop Dijkensport

BENEDEN-LEEUWEN - Tijdens de zestiende Dijkensport.nl Dijkenloop vond dit jaar een speciale bedrijvenloop plaats, de Ronald McDonaldhuis Nijmegen bedrijvenloop. De bedrijventeams steunden met hun deelname het Ronald McDonald Huis Nijmegen. De uitslag van de 10 kilometer bedrijvenloop: 1. GGD Gelderland-Zuid (2:14:57), 2. Wim Nijs Maatwerk-Interieurbouw (2:29:56), 3. Van Amstel Advies B.V. (2:34:00), 4.Volvo Cars Nederland (2:35:12), 5. Lighthouse Benelux (2:40:55).

Kickbokser wint Kings of K1

BEUNINGEN - Nick van der Sluys uit Beuningen heeft zondag 13 september de Benelux titel gepakt op het Kings of K1 gala in Gent (België). Dit gebeurde in een spannende partij van vijf ronden tegen een zeer ervaren Belgische kickbokser. Van der Sluys ging goed van start en heeft de eerste ronde op snelle combinaties op zijn naam gezet. In de tweede ronde pakte hij goed door op kracht, waarbij de Belg op een harde en goed geplaatste linkerhoek knock-out ging. Nick van der Sluys mag zich, dankzij de overwinning, Benelux kampioen 2015 noemen.