DIO'30 verliest van Arnhemse Boys

DRUTEN - DIO'30 verloor afgelopen zondag thuis van het gepromoveerde Arnhemse Boys. Binnen vijf minuten kwamen de Boys al op voorsprong. DIO'30 wist echter uit een vrije trap te scoren en de ploegen op gelijke hoogte te brengen. In de slotfase van de eerste helft waren er nog een aantal opvallende momenten, waar beide ploegen de voorsprong hadden kunnen nemen.

Na rust kwam DIO'30 snel weer op achterstand. De Drutense ploeg probeerde wat terug te doen, maar dat was zonder overtuiging. Halverwege de tweede helft zette Arnhemse Boys de stand zelfs op 1-3. Toen pas leek DIO'30 wakker te zijn geworden, want in het restant van de wedstrijd werd er wel met overtuiging gevoetbald. Druten zette druk en Arnhemse Boys kwam niet meer aan aanvallen toe. Zo'n tien minuten voor tijd wist DIO'30 nog een fraai tegendoelpunt te maken. Helaas viel de gelijkmaker niet meer.

Komende zondag speelt DIO'30 wederom thuis. Om 14.30 uur speelt het eerste tegen ONA'53, een ploeg die vorig seizoen uit de vierde klasse wist te promoveren