De wens om Max Verstappen te ontmoeten gaat in vervulling. 
Foto: Wilma Spaans.
De wens om Max Verstappen te ontmoeten gaat in vervulling. Foto: Wilma Spaans.

Oppepper4all actief in Nijmegen en regio

MAAS EN WAAL/NIJMEGEN - Oppepper4all is een landelijke stichting die wensen vervult van ernstig chronisch zieke mensen van alle leeftijden. Vanaf juni 2015 is de wensstichting actief in Nijmegen en wijde omgeving. Wensenvervullers Jaap Post en Wilma Spaans zijn in Maas en Waal op zoek wensen én naar mensen die de stichting willen steunen.

Wensstichting Oppepper4all viert in 2016 haar tienjarig bestaan. De stichting draait volledig op enthousiaste vrijwilligers die hun talent en deskundigheid belangeloos inzetten om chronisch zieke mensen even alle sores te laten vergeten. Om wensen in vervulling te laten gaan is de stichting afhankelijk van donateurs en giften. Ook giften in natura zijn welkom.
De eerste wens hebben Jaap Post en Wilma Spaans inmiddels vervuld, maar ze hopen nog vele ernstig zieke mensen blij te kunnen maken met het vervullen van een wens.

Wens aanvragen
Wie Oppepper4all wil steunen of een wens wil aanvragen, kan contact opnemen via tel. 0294-28 15 49 of per mail: secretariaat@oppepper4all.nl.
Een bijdrage kan worden overgemaakt naar NL90 ABNA 052 706 5803.